Biblioteca Modena
Biblioteca Modena
Biblioteca Modena
Biblioteca Modena
Biblioteca Modena
Biblioteca Modena
Biblioteca Modena
Biblioteca Modena
Biblioteca Modena
Biblioteca Modena
Biblioteca Modena
Biblioteca Modena

Biblioteca Modena 300 cm

MOB 1409
Livrare gratuita in 3 zile
2.599,00 lei
cu TVA

Biblioteca Modena este confectionata din pal melaminat in doua culori care au capacitatea de a se completa reciproc una pe cealalta. Si care totodata pot da valoare ne marginita propriei locuinte.

Comandă rapidă

 

Oaza de liniste si confort din locuinta dumneavoastra este sustinuta in mod evident si de prezenta in acest habitat a corpurilor de mobilier alese cu grija pentru a decora aceasta incapere. Asa cum este si aceasta biblioteca Modena.

Un ansamblu de corpuri de mobilier concepute special pentru a putea raspunde in mod pozitiv tuturor solicitarilor in materie de confort si o buna optimizare a spatiului respectiv.


Din componenta acestei biblioteci fac parte o serie intreaga de alte corpuri de mobilier care sunt foarte bine compartimentate si sincronizate intre ele. Astfel incat intreaga lungime a mobilei este de 300 cm. Inaltimea este de 202 cm, iar adancimea este de 52 cm.


Biblioteca Modena este confectionata din pal melaminat in doua culori care au capacitatea de a se completa reciproc una pe cealalta. Si care totodata pot da valoare nemarginita propriei locuinte.


Asa se face ca aceasta biblioteca Modena va poate sta la dispozitie cu un sifonier de mare valoare. Si care beneficiaza de o buna compartimentare la interior cu spatii destinate pentru toata gama de articole textile si vestimentare.


Mergand spre partea dreapta, biblioteca este compusa pe baza unui loc ideal pentru TV, cu diferite spatii interioare si exterioare atat in partea inferioara, cat si in partea superioara a mobilei.


Mobila se continua in mod evident cu o vitrina extrem de atractiva, dar si un alt dulap de mari dimensiuni. Care este atat de simplu si totusi atat de util si necesar intregii familii.
In cele mai diferite conditii si in cele mai neprevazute situatii.

Tip produs :
Mobila pentru living
Dimensiune :
Lungime 300 cm / Inaltime 202 cm / Latime 52 cm
Culoare :
Conform imagine
Material :
Pal melaminat
Componenta set :
Conform imagine
Garantie
24 luni
Livrare
Livrare prin curier sau transportul wizmag
Disponibilitate
Acest produs poate fi livrat in 48 ore de la comanda
Asistenta / Comanda produs
Zilnic Intre orele 8:00 - 22:00
Detalii pret afisat :
Livrare gratuita oriunde in Romania
Nu sunt recenzii

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: